Handige links

De onderstaande links verwijzen u door naar externe websites.

Antivirus software
Zonder antivirus software mist uw computer de basis bescherming tegen de vele dreigingen op het Internet. Er zijn vele gratis antivirus paketten verkrijgbaar en de meeste beschermen uw computer net zo goed als betaalde antivirus software.

Microsoft Security Essentials (gratis voor patriculieren en kleine bedrijven met maximaal 10 pc's)

Avast Free Antivirus (alleen gratis voor niet commercieel gebruik, wel registratie vereist na 30 dagen)

Anti-spyware software
Spyware vormt, samen met virussen de grootste bedreiging op het Internet. Ernstige spyware infecties blokkeren het gebruik van uw computer of stelen uw bank gegevens tijdens het Internet bankieren. De juiste antivirus software detecteerd en blokkeerd gelukkig al veel spyware. Door uw computer ook regelmatig te scannen met anti-spyware software verkleint u de kans op infecties nog verder.

Malwarebytes

Spybot
Hitman Pro

Ondersteuning op afstand
Wij gebruiken TeamViewer voor het op afstand bedienen van uw computer. Wanneer nodig zullen wij u vragen dit te installeren via de onderstaande link. Uw privacy is gewaarborgd: wij hebben alleen toegang tot uw computer als u TeamViewer heeft gestart en ons de (voor iedere sessie nieuwe) PIN code door heeft gegeven.

TeamViewer client

Let op: 7Bit is niet aansprakelijk voor het gebruik of de inhoud van de websites waarnaar gelinkt wordt.

Nieuws

Er zijn op dit moment geen nieuws items.
Partners & Certificeringen

Partner Mindtime online backup

Certificering Cisco CCNA

Certificering Microsoft Systems Engineer