Back-up online

Uw bedrijfsgegevens beveiligdBackup online dienst
Heeft u er wel eens bij stilgestaan wat het betekent als uw bedrijfskritische gegevens (documenten, databases, e-mail) verloren gaan? Wat betekent dit voor de continuïteit van uw bedrijf en hoeveel tijd en geld gaat het kosten om hier weer bovenop te komen?

Online back-up is de meest eenvoudige en veilige manier om al uw bedrijfsgegevens dagelijks veilig te stellen. De online back-up gaat volledig automatisch en alle gegevens worden - versleuteld - opgeslagen op een externe back-up server.

Mindtime Backup
7Bit is partner van Mindtime Backup en bied de online back-up diensten van Mindtime Backup aan. Mindtime Backup is gevestigd in Nederland en richt zich uitsluitend op het verlenen van online back-up diensten.

Online back-up
De online back-up bestaat uit een kleine applicatie die op uw computer of netwerkserver draait. Met deze applicatie bepaalt u van welke gegevens een back-up wordt gemaakt, wanneer de back-up gemaakt wordt en met welke frequentie. Daarnaast kunt u een beveiligingssleutel instellen waarmee het back-up bestand volledig versleuteld wordt. Het installeren en configureren van de online back-up applicatie kan uiteraard door 7Bit voor u gedaan worden.

Versiebeheer
Een unieke mogelijkheid van de online back-up dienst is versiebeheer. Hiermee kunt u vorige versies van bestanden terug halen van de back-up.

Extra dienst: back-up controle
Van iedere back-up taak ontvangt u van Mindtime een rapport per e-mail. Het rapport is een overzicht van alle (vaak vele honderden) bestanden waarvan een back-up is gemaakt. Het is belangrijk om deze rapporten dagelijks door te lezen om te voorkomen dat een probleem met uw back-up te laat ontdekt wordt.

Wellicht heeft u geen tijd om dagelijks het back-up rapport te controleren. 7Bit biedt daarom een extra dienst aan: dagelijkse controle van uw back-up. Als er zich een probleem met uw back-up voordoet dan wordt dit direct aan u gemeld samen met een voorstel hoe dit probleem het beste opgelost kan worden. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw back-up altijd goed loopt zonder dat u er omkijken naar heeft.

Tarieven
De tarieven van online back-up zijn gebaseerd op de benodigde back-up capaciteit, met andere woorden: de hoeveelheid data waarvan u dagelijks een back-up wilt maken. 7Bit kan de benodigde back-up capaciteit nauwkeurig voor u bepalen, neem hiervoor gerust contact op.

PC Backup
Werkt u met één laptop of PC, dan is PC Backup uw oplossing. Met één klik zijn uw bestanden hersteld.

Back-up capaciteit Tarief per maand Tarief per maand
inclusief back-up controle
10 GB € 5,75 € 15,75
20 GB € 9,95 € 24,95


Pro Backup
De online back-up voor het hele kantoor: één of meerdere servers, PC's of laptops backuppen. Standaard back-up modules voor de meest gebruikte applicaties zoals Exchange, SQL, MySQL, SharePoint, Lotus Notes, Oracle en VMware.

Back-up capaciteit Tarief per maand Tarief per maand
inclusief back-up controle
2 GB € 9,95 € 15,95
5 GB € 14,95 € 22,45
10 GB € 19,95 € 29,95
20 GB € 31,95 € 46,95
30 GB € 47,95 € 67,95
50 GB € 69,95 € 99,95
75 GB € 84,95 € 119,45
100 GB € 106,25 € 146,25
150 GB € 153,25 € 193,25
200 GB € 191,25 € 231,25

Abonnementen boven de 200GB op aanvraag.

Een PDF bestand met uitgebreidere informatie over online back-up kunt u downloaden via deze link.

Prijswijzigingen voorbehouden. Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW.

 
Nieuws

Er zijn op dit moment geen nieuws items.
Partners & Certificeringen

Partner Mindtime online backup   

Certificering Cisco CCNA 

Certificering Microsoft Systems Engineer