KDV Webcams

Webcam oplossingen voor kinderdagverblijven
Webcams voor kinderdagverblijvenHet aanbod van webcam oplossingen voor kinderdagverblijven is zeer beperkt en u heeft vaak maar twee keuzes: een camera bewakingssysteem gebruiken als webcam oplossing of door een IT bedrijf een webcam oplossing laten ontwikkelen. Uit eigen ervaring en die van onze klanten weten wij dat camera bewakingssystemen niet geschikt zijn als webcam oplossing voor kinderdagverblijven. Een webcam oplossing laten ontwikkelen is duur en u moet nog maar zien wat u krijgt.

Een unieke oplossing
Wij hebben speciaal voor kinderdagverblijven een unieke webcam oplossing ontwikkeld. Deze oplossing heeft een sterke beveiliging, is eenvoudig in gebruik en integreert volledig met uw bestaande website; drie belangrijke punten die u niet vindt in een camera bewakingssysteem.

Sterke beveiliging
Alleen u en de ouders mogen de webcambeelden kunnen zien en niemand anders, daarom is een sterke beveiliging van belang. De beveiliging mag echter niet de bruikbaarheid van het systeem in de weg staan. Wij hebben speciaal voor onze webcam oplossing een manier van beveiligen ontworpen die zorgt voor een zeer gemakkelijk te gebruiken systeem met een sterke beveiliging.

Volledige integratie met uw website
Webcams voor kinderdagverblijvenDe pagina met de webcambeelden wordt een onderdeel van uw bestaande website. U hebt hierdoor volledige controle over het ontwerp en de indeling van de pagina. U kunt ook eenvoudig instellen op welke dagen of tijden de ouders naar de webcams kunnen kijken en eventueel de ouders beperken tot alleen de webcambeelden van de groep waar hun kind in zit.

Totaal oplossing
Wij leveren een totaal oplossing: van installatie van de webcams tot het beschikbaar maken van de webcambeelden op uw website. Wij zijn pas klaar als het systeem bij u volledig naar wens werkt.

Benodigde internetverbinding
Om de webcambeelden aan meerdere ouders tegelijk te kunnen aanbieden heeft u een glasvezel internet-verbinding nodig. Dit geldt voor ieder camera systeem: een ADSL of kabel (UPC / Ziggo) internetverbinding heeft niet genoeg upload snelheid om camera beelden aan meerdere kijkers tegelijk aan te bieden, glasvezel heeft dat wel.

U kunt via de website van Eindelijk Glasvezel controleren of glasvezel bij u beschikbaar is of komt. Een abonnement voor glasvezel internet is overigens niet duurder dan een ADSL of kabel internet abonnement.

Heeft u vragen?
Neem dan gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

Nieuws

Er zijn op dit moment geen nieuws items.
Partners & Certificeringen

Partner Mindtime online backup   

Certificering Cisco CCNA 

Certificering Microsoft Systems Engineer