Webdesign

WebdesignDigitale etalage
Een website is de digitale etalage van uw bedrijf; u biedt hier uw producten en diensten aan om nieuwe klanten aan te trekken en u voorziet uw bestaande klanten ermee van informatie, het is daarom belangrijk dat u een up-to-date en overzichtelijk website heeft.

Uw website bouwen of aanpassen
7Bit is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, onderhouden en optimaliseren van websites. Het samenstellen van uw nieuwe website of aanpassen van uw huidige website wordt in zorgvuldig overleg met u gedaan.

Content management systeem (CMS)

Om ervoor te zorgen dat u uw website zelf van de laatste informatie kunt voorzien leveren wij iedere website met een zogenaamd content management systeem, CMS in het kort. Het CMS werkt als een tekstverwerker en stelt u in staat heel eenvoudig de inhoud van uw website aan te passen. Wij bouwen het CMS voor uw website op maat waardoor het eenvoudig te begrijpen is en precies aansluit aan uw website en uw wensen.

Zoekmachine resultaten
Nieuwe klanten gaan vaak niet rechtstreeks naar uw website, tenzij ze bijvoorbeeld van u een visitekaartje hebben gekregen. Nieuwe klanten die op zoek zijn naar de producten en diensten die u levert beginnen vrijwel altijd bij een zoekmachine zoals Google of Bing. Het is daarom belangrijk dat uw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten staat. Wij bouwen uw website daarom volledig "zoekmachine vriendelijk" en leggen u daarna graag uit hoe u uw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten krijgt.
 
Werkt op alle computers en apparaten
Het lijkt zo vanzelfsprekend: u laat een website bouwen en uiteraard werkt dat op iedere computer en mobiel apparaat (tablet, smartphone). Helaas is dit vaak niet het geval en werkt een website bijvoorbeeld prima op een computer maar wordt het niet juist weergegeven op mobiele apparaten. 7Bit zorgt ervoor dat uw website op alle apparaten werkt en er hetzelfde uit ziet en test dit ook. Wij kunnen dit ook voor uw bestaande website doen.
 
Portfolio
Hieronder vindt u enkele voorbeelden om u een indruk te geven van wat wij voor u kunnen betekenen. Klik op de afbeelding om de betreffende website te bekijken.
 

    

Cafe 1e Rang

 

    

DZK Sportzorg

 

 

Kindcentrum Pino

 

Montage Aardewerk

 

FiscalPro 

 

 

Race Hardware 

 

 

Orlemans Hoveniers 

 

 
Nieuws

Er zijn op dit moment geen nieuws items.
Partners & Certificeringen

Partner Mindtime online backup   

Certificering Cisco CCNA 

Certificering Microsoft Systems Engineer