Webdesign

WebdesignDigitale etalage
Een website is de digitale etalage van uw bedrijf; u biedt hier uw producten en diensten aan om nieuwe klanten aan te trekken en u voorziet uw bestaande klanten ermee van informatie, het is daarom belangrijk dat u een up-to-date en overzichtelijk website heeft.

Uw website bouwen of aanpassen
7Bit is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, onderhouden en optimaliseren van websites. Het samenstellen van uw nieuwe website of aanpassen van uw huidige website wordt in zorgvuldig overleg met u gedaan.

Content management systeem (CMS)

Om ervoor te zorgen dat u uw website zelf van de laatste informatie kunt voorzien leveren wij iedere website met een zogenaamd content management systeem, CMS in het kort. Het CMS werkt als een tekstverwerker en stelt u in staat heel eenvoudig de inhoud van uw website aan te passen. Wij bouwen het CMS voor uw website op maat waardoor het eenvoudig te begrijpen is en precies aansluit aan uw website en uw wensen.

Zoekmachine resultaten
Nieuwe klanten gaan vaak niet rechtstreeks naar uw website, tenzij ze bijvoorbeeld van u een visitekaartje hebben gekregen. Nieuwe klanten die op zoek zijn naar de producten en diensten die u levert beginnen vrijwel altijd bij een zoekmachine zoals Google of Bing. Het is daarom belangrijk dat uw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten staat. Wij bouwen uw website daarom volledig "zoekmachine vriendelijk" en leggen u daarna graag uit hoe u uw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten krijgt.
 
Werkt op alle computers en apparaten
Het lijkt zo vanzelfsprekend: u laat een website bouwen en uiteraard werkt dat op iedere computer en mobiel apparaat (tablet, smartphone). Helaas is dit vaak niet het geval en werkt een website bijvoorbeeld prima op een computer maar wordt het niet juist weergegeven op mobiele apparaten. 7Bit zorgt ervoor dat uw website op alle apparaten werkt en er hetzelfde uit ziet en test dit ook. Wij kunnen dit ook voor uw bestaande website doen.
 
Portfolio
Hieronder vindt u enkele voorbeelden om u een indruk te geven van wat wij voor u kunnen betekenen. Klik op de afbeelding om de betreffende website te bekijken.
 
Orlemans Hoveniers
Volledig ontwerp en bouw van de website inclusief CMS. De foto's rechtsbovenaan wijzigen automatisch iedere paar seconden. Er is een projecten pagina waar de klant zijn meest recente klussen laat zien inclusief foto's die netjes volbeeld openen. Alles is eenvoudig door de klant zelf te beheren via het CMS.
Webdesign - Orlemans Hoveniers
De Kluizenwinkel
De website verhuisd naar een nieuwe hosting provider en daar volledig opnieuw opgebouwd. De nieuwe website heeft een zeer uitgebreide producten database, zoek- en filtermogelijkheden voor de bezoekers en een overzichtelijk CMS voor beheer.
Webdesign - Kluizenwinkel
Kinderdagverblijf FlexiKids
Website volgens bestaand ontwerp volledig opnieuw opgebouwd, overzichtelijker gemaakt, CMS toegevoegd en het geheel verhuisd naar nieuwe hosting provider. Tevens is er een beveiligde fotopagina toegevoegd; deze is alleen toegankelijk voor geregistreerde gebruikers. Het registratiesysteem is bijna volledig automatisch.
Webdesign - Flexikids
Café Men At Work
Volledig ontwerp en bouw van de website inclusief CMS. Naast de tekstpagina's bevat de website een fotopagina, agenda, een poll en uitgebreide bezoekersstatistieken. Deze pagina's zijn dankzij het CMS eenvoudig te beheren.
Webdesign - Cafe Men At Work 
Eifel-tour
Volledig ontwerp en bouw van de website inclusief CMS. De achtergrond van de logo balk wijzigt automatisch en er is een pagina waar alle foto's en video's van de tour mooi worden weergegeven.
Webdesign - Eifel-tour
Remark A & A
Volledig ontwerp en bouw van de website inclusief CMS. Dit is een eenvoudig website, zoals de klant gevraagd heeft.
Webdesign - Remark A&A
Koningsbos Registeraccountants
Volledig ontwerp en bouw van de website inclusief CMS. Dit website is tweetalig: Nederlands en Engels. Tegelijk met de bouw van het website is, op verzoek van de klant, het domein ook verhuist naar een andere provider.
Webdesign - Koningsbos Accountants
Eetcafé de Gooise Boer
Volledig ontwerp en bouw van de website inclusief CMS. Naast de normale pagina's zijn er evenementen en foto pagina's. Op de evenementen pagina kan de klant aankomende evenementen plaatsen met tekst en flyer. De evenementen verschijnen automatisch op de welkom pagina zodra deze binnen een bepaalde periode gaan plaatsvinden en worden niet meer getoond op het website als ze geweest zijn.
Webdesign - Eetcafe De Gooise Boer
Nieuws

Er zijn op dit moment geen nieuws items.
Partners & Certificeringen

Partner Mindtime online backup   

Certificering Cisco CCNA 

Certificering Microsoft Systems Engineer